Bilde galleri
Lilli Bendriss | Privat konsultasjon med Lilli Bendriss
Lilli Bendriss - Personlig veiledning og kanalisering . Bevisstgjøring av ditt potensiale . Den overordnede planen for hvilke erfaringer du skulle høste i denne inkarnasjonen. Den karmiske forståelsen av utfordringene du har og nok vil møte på din livsvei. Samt gavene du brakte med deg. Hjelpere som vandrer med deg Både på det fysiske og fra det åndelige planet. Kontraktene du skrev med de menneskene som var ment å krysse din vei.
kurs, konsultasjon, Lilli Bendriss
16097
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16097,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Private konsultasjoner

Privat konsultasjon

Jeg bruker mine evner til å hjelpe deg til å bevisstgjøre ditt potensiale . Den overordnede planen for hvilke erfaringer du skulle høste  i denne inkarnasjonen. Den karmiske forståelsen av utfordringene du har og nok vil møte på din livsvei. Samt gavene du brakte med deg. Hjelpere som vandrer med deg Både på det fysiske og fra det åndelige planet. Kontraktene du skrev med de menneskene som var ment å krysse din vei.

Dette perspektivet vil kunne hjelpe deg til å forstå deg selv, samt livet ditt bedre og hjelpe deg til å være bevisst dine valg, for de kan ikke jeg ta for deg .

Det er inntak stopp av klienter før jul.

Det blir heller ikke satt opp ventelister. Ta kontakt i januar 2021 Da vet jeg om det blir åpning for å ta imot klienter igjen.

For privat konsultasjon, send SMS til tlf. 970 38 370 eller fyll ut kontaktskjemaet under. (Kontaktskjema er nå deaktivert)

Pris pr. konsultasjon: Kr. 2000,-. Varighet: 50 minutter.

Hilsen Lilli

Henvendelse – Privat konsultasjon

    Lik dette:

    Del dette:

    Lilli Bendriss

    Facebook

    X