Bilde galleri
Lilli Bendriss | Privat konsultasjon med Lilli Bendriss
Lilli Bendriss - Personlig veiledning og kanalisering . Bevisstgjøring av ditt potensiale . Den overordnede planen for hvilke erfaringer du skulle høste i denne inkarnasjonen. Den karmiske forståelsen av utfordringene du har og nok vil møte på din livsvei. Samt gavene du brakte med deg. Hjelpere som vandrer med deg Både på det fysiske og fra det åndelige planet. Kontraktene du skrev med de menneskene som var ment å krysse din vei.
kurs, konsultasjon, Lilli Bendriss
16097
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16097,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Private konsultasjoner

Privat konsultasjon

Jeg vil mot sommeren 2020 kunne ta imot for personlig veiledning og kanalisering . Jeg bruker mine evner til å hjelpe deg til å bevisstgjøre ditt potensiale . Den overordnede planen for hvilke erfaringer du skulle høste  i denne inkarnasjonen. Den karmiske forståelsen av utfordringene du har og nok vil møte på din livsvei. Samt gavene du brakte med deg. Hjelpere som vandrer med deg Både på det fysiske og fra det åndelige planet. Kontraktene du skrev med de menneskene som var ment å krysse din vei.

Dette perspektivet vil kunne hjelpe deg til å forstå deg selv, samt livet ditt bedre og hjelpe deg til å være bevisst dine valg, for de kan ikke jeg ta for deg .

Jeg har desverre ikke mulighet til å ta i mot private konsultasjoner før mot sommeren. Påmeldingsskjema her vil bli åpnet Mai 2020.

For privat konsultasjon, send SMS til tlf. 970 38 370 eller fyll ut kontaktskjemaet under (Nå stengt til 1. Desember 2019).
Pris pr. konsultasjon: Kr. 2000,-.

Hilsen Lilli

Henvendelse – Privat konsultasjon

– Booking skjema åpnes Mai måned 2020.

Lik dette:

Del dette:

Lilli Bendriss

Facebook

X