Bilde galleri
Lilli Bendriss | Dream Journey med Lilli Bendriss
Lilli vil denne kvelden/helgen øse av sin unike innsikt fra den åndelige verdenen, som alltid har og vil være en levende stemme gjennom det ubevisste sinn og sjelens talerør gjennom drømmer og meditasjonsreiser. Lilli deler flere aktiveringsøvelser som vil stimulere den 6. sansen. Kursdeltagerne vil få prøve og trene på egne evner for å få kontakt med det usynlige riket.
meditasjon, 6. sans, ubevisste sinn, åndelige verden, utvikling, spirituell,Lilli Bendriss
15906
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15906,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Dream Journey

Opplev en annerledes kveld/helg med Lilli Bendriss

Lilli vil denne kvelden/helgen øse av sin unike innsikt fra den åndelige verdenen, som alltid har og vil være en levende stemme gjennom det ubevisste sinn og sjelens talerør gjennom drømmer og meditasjonsreiser.

Lilli deler flere aktiveringsøvelser som vil stimulere den 6. sansen. Kursdeltagerne vil få prøve og trene på egne evner for å få kontakt med det usynlige riket.

Mennesker som føler at de er i endring eller søker endring i sine liv vil kunne få utbytte av denne helgen. Masse humor, latter men også alvor og tårer er det som kjennetegner Lillis samlinger.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å ta et dypdykk i de mange selv som dine celler bærer minner fra. La intellektet ligge igjen på kjøkkenbenken, ta de magiske røde skoene på og bli med på drømmereisen over regnbuen.

Abstrakt motiv

Påmelding – Dream Journey

Neste Dream Journey – Tid/Sted

Dato: Dato ikke satt opp. (Påmeldingssjema deaktivert nå)
Tid: 18:00-22:00

Adresse:
InnerLife senteret
Sagveien 28
0459 Oslo

Arrangør: Lilli Bendriss

Kursavgift: kr 950,-

Lik dette:

Del dette:

Lilli Bendriss

Facebook

X