Bilde galleri
Lilli Bendriss | Urkraft kurs med Lilli Bendriss og Cathrine Behr
Lilli Bendriss og Cathrine Behr: Urkraft kurs. Kurshelg med guidet meditasjon, bevegelse, shamanistiske ritualer, trommens universelle kraft for inkarnasjon av urarv og spirituell utvikling.
Urkraft kurs, shamanistiske ritualer, guidet meditasjon, spirituell utvikling, helgekurs, Cahtrine Behr, Lilli Bendriss
16128
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16128,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Urkraft Retreat

Velkommen til Sommer Urkraft-retreat med Lilli Bendriss & Cathrine Behr 2-5 juni 2016, Bjørk Kursgård, Stange, Hamar

Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden. Denne delen av deg er din iboende kunnskap som du kom inn med i denne inkarnasjonen – din Ur.arv. For å få denne delen til å gi seg til kjenne, til å vokse ytterligere frem, må vi starte ett indre arbeid. Fra vi blir født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, starter vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Undervei skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur.

Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft – den delen som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamaniske ritualer, trommens universelle kraft, guidede meditasjoner, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltakerne med på en reise i sitt eget skattekammer, der ukjent potensiale ligger bortgjemt og ubrukt. Dersom du er klar for å ta ditt steg i din bevisstgjøring om hvem du egentlig er og hvilken Kraft du besitter, er du hjertelig velkommen til å dele viktige dager sammen med din klan! Vi skal ha en flott og skapende samling – vi gleder oss til å møte nye og gamle stammefrender!

Indianer kvinne

Bjørk Gård ligger i et vakkert og åpent jordbruksland et kvarter syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo (motorvei helt frem). De landlige omgivelsene under den store, åpne himmelen gir en dyp ro. Et praktfullt, lyst kursrom gir pusterom og en spesiell stemning. Varme og hjemmehyggelige omgivelser innendørs får deg raskt til å føle deg hjemme, mens den velsmakende maten som blir servert får deg til å tro at du er på den fineste restaurant og gjør oppholdet enda mer trivelig. Det serveres hovedsakelig økologiske retter, samt melk og glutenfritt kosthold for den som ønsker det. Vi skal dele innholdsrike dager og hyggelige kvelder og fellesskap sammen !

Vi gjentar suksessen  og ønsker hjertelig velkommen til nye og ganle deltakere!

Facebook Event

Påmelding – Urkraft Retreat

Urkraft kurs – Bjørk Kursgård

Dato: –

Adresse:
Løkenvegen 79
2344 Ilseng  (Stange kommune)

 

Arrangør: Lilli Bendriss

Kursavgift: kr 6800,-
Kursavgiften dekker overnatting og alle måltider for hele oppholdet på Bjørk Gård samt 4 kursdager.

Kontakt/Påmelding: Utgått kurs

Lilli Bendriss

Lilli er for de fleste kjent fra TV (åndenes makt/fornemmelse for mord) eller fra kursvirksomhet. Lilli liker å kalle seg for «livssveileder» og arbeider som kanal eller et medium gjennom kontakt med en åndelig verden. I flere år har hun holdt kurs med fokus på å frigjøre seg fra personlige blokkeringer. Hennes største glede er å hjelpe mennesker med å slippe løs urkraften, livsgleden og kjærligheten.

Fordi hun selv bruker sin intuisjon og kraft på kursene blir de dynamiske, uforutsigbare og spennende. Den sjette sans ligger i oss alle, og vi må trene for å kunne bruke den som veiviser og inspirasjon

Cathrine Behr

Cathrine Behr

Cathrine arbeider som Kursholder, Healer & formidler. Hun representerer The Wisdom Keepers, en gammel indiansk ur-tradisjon, samt at hun formidler kunnskap fra sine formødre fra den gamle Inka-tradisjonen i Sør-Amerika.
Cathrine har holdt en rekke kurs bl.a sammen med Lilli Bendriss, og det mest kjente er Urkraftkurset som har vært gjennomført gjentatte ganger de siste 8 årene.

Cathrines hovedfokus er å hjelpe mennesker å gjenfinne den naturlige visdom & kraft som ligger i hver og en av oss. Gjennom å løse opp i blokkeringer og mønstre som vi har skapt, kan vi starte prosessen med å åpne opp for vår høyere bevissthet og intuisjon slik at vi kan bli den beste utgaven av oss selv!

Tilbakemeldinger fra kursdeltagere

Lik dette:

Del dette:

Facebook

X