Bilde galleri
 

Star Activation
med Lilli Bendriss

Kursinformasjon

En kveld blir åpnet for dialog med Cosmos. Det mange ikke er klar over er at jeg er en lett transekanal som i årevis har blitt undervist fra et kollektivt plan av intelligens som kaller seg: «The Council of Old».

Min hensikt er gjennom dem å bevisstgjøre for de som krysser min vei hva som foregår i verden rundt oss og det kollektive vis a vi det som skjer med oss på et personlig plan. Hvorfor kom vi denne gangen. Hva er den overordnede rollen vi har valgt og den frie viljens innvirkning på den. Går vi den veien som ligger i den overordnede planen. Hva er Bevissthetsskiftet for akkurat deg. Jeg vil koble meg på The Council denne kvelden og være talerør for dem. Kanalisert informasjon til gruppen som helhet. Det blir bygget opp en meget sterk energi. Det å kunne gå forbi illusjonene og egoet og gjennom hjertets stemme bli lydhøre for din egen sjele sang. Alt er ressonanse og det er på høy tid at vi nå bevisst kobler oss på vår eget overordnede selv. Dette blir en kveld som ikke har en timeplan, men som blir til underveis.

Om disse ordene treffer deg vil vi møtes denne kvelden. Om ikke,har du en annen vei å gå akkurat nå. Vi er alle bevisste bølger som samskaper, og mange av oss har inkarnert denne gangen fra fremtiden for å være med på å bringe oss selv gjennom karmaets nåløye. Årsak og virkning. Bevisstgjørende øvelser vil hjelpe deg til å forstå. Vi aktiverer vår stjernetilhørighet og reiser både bak og fremover i tid. Vi vil hente frem minner og forløse hjertets frekvens som hjelper oss å finne nøkkelen til vår kosmiske skaperkraft.

Håper vi sees.
Lilli Bendriss

Abstrakt motiv

Påmelding – Star Activation – MaKi Stasjonen

Star Activation – Tid/Sted

Dato: Ny kursdato/tid kommer…
Tid:

Adresse:
MaKi-Stasjonen
Nygardsbakken 22
2827 Hunndalen

Arrangør: MaKi-Stasjonen

Kursavgift: kr 900,-

E-post: maki.stasjonen@gmail.com

Lik dette:

Del dette:

Facebook

X