Bilde galleri
Lilli Bendriss | Galactic Homecoming - Helgekurs - Lilli Bendriss
Galactic Homecoming - Remember who you are med Lilli Bendriss. Kurs/Samling der vi vil forbinde oss til vår kosmiske historie og aktivere «the Blueprint resting in our junk-DNA».
Galactic Homecoming, Lilli Bendriss
15996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15996,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Galactic Homecoming – Stavanger

HELGEKURS 23/24.9.17

Galactic Homecoming – Remember who you are.

Det føles riktig med en samling og vi ønsket at Lilli Bendriss skulle komme å være kanalen for det vi står ovenfor i dag på jorden. Hun takket ja til det, nå lager vi en eksklusiv helgesamling for dem som kjenner at her skal de være.

Vær rask for påmelding. Begrenset plass.

Ord om helgens tema:
Vår stjernebevissthet har aldri forlatt oss. I liv etter liv har vi sett opp mot stjernene. Lengtet etter noe vi ikke helt har forstått i møte med de skinnende stjernene på nattehimmelen.

Det er en kraftfull oppvåkning nå, og i den ligger paradigmeskiftet hvor vi begynner å forstå at vi er en brikke i et fantastisk system.

Lillis veiledere, har hele livet forberedt henne på det som nå skjer. Tiden er inne for å huske, og ønske velkommen oss selv fra vår fremtid. En uendelighet av avanserte sivilisasjoner har fulgt med oss på avstand og ventet på at vi bevissthetsmessig skulle klargjøres for å ta det neste skrittet i vår utvikling.

I løpet av helgen blir det kanalisert beskjeder og guiding gjennom dype aktiveringsøvelser. Det handler om å forbinde seg med sin kosmiske historie og aktivering av DNA.

Det blir et tett nærvær, og dagene legger seg til rette utifra deg som deltaker i gruppen.

Er du klar til å åpne livets bok og ditt neste kapittel?

Praktisk info: Ta med deg en liten matpakke til lunsj. Det vil bli servert kake + kaffe/te, frukt og nøtter.

Mange gode hilsener fra
Hege Myhre,
Healer- og spirituell lærer & Siv Langenes, Healer.

cosmos

You are starborn and on the verge of surrender to your hearts desire. Seeking the truth and exploring the enormous possibillities of ascension. You may fly as the eagle through the corridore of time, and benefit from its vast potential. We look forward to meet you and dream journey with you. We are the Eagle Clan and the Golden ones.

Påmelding – Galactic homecoming
Helgekurs i Stavanger

Galactic homecoming
Samling i Stavanger

Dato: 23.-24. September 2017
Tid:    10:00 – 17:00

Adresse:
Kvernelandsvegen 70, 4355 Kvernaland

Arrangører: Hege Myhre og Siv Langenes

Kursavgift: kr 3900,-
Påmelding og innbetaling innen 6.mai gir kr. 500,- i avslag.

Benytt påmeldingsskjema til venstre.

Lik dette:

Del dette:

Facebook

X