Bilde galleri
Lilli Bendriss | Urkraft kurs med Lilli Bendriss og Cathrine Behr
Lilli Bendriss og Cathrine Behr: Urkraft kurs. Kurshelg med guidet meditasjon, bevegelse, shamanistiske ritualer, trommens universelle kraft for inkarnasjon av urarv og spirituell utvikling.
Urkraft kurs, shamanistiske ritualer, guidet meditasjon, spirituell utvikling, helgekurs, Cahtrine Behr, Lilli Bendriss
16358
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16358,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Galactic Homecoming – Tromsø

HELGEKURS 28/29.10.17

Galactic Homecoming – Helgekurs i Tromsø

Vår stjernebevissthet har aldri forlatt oss. I liv etter liv har vi sett opp mot himmelen og lengtet etter noe vi ikke helt har forstått i møte med de skinnende stjernene. Det er en kraftfull oppvåkning nå, og i den ligger paradigmeskiftet hvor vi begynner å forstå at vi er en brikke i et fantastisk system.

Min hensikt er å bevisstgjøre for de som krysser min vei hva som foregår i verden rundt oss og det kollektive vis a vi det som skjer med oss på et personlig plan. Hvorfor kom vi denne gangen. Hva er den overordnede rollen vi har valgt og den frie viljens innvirkning på den. Går vi den veien som ligger i den overordnede planen. Hva er Bevissthetsskiftet for akkurat deg.

Mine veiledere, har hele livet forberedt meg på det som nå skjer. Tiden er inne for å huske, og ønske velkommen oss selv fra vår fremtid. Vi er alle bevisste bølger som samskaper, og mange av oss har inkarnert denne gangen fra fremtiden for å være med på å bringe oss selv gjennom karmaets nåløye. Årsak og virkning. Bevisstgjørende øvelser vil hjelpe deg til å forstå. Vi aktiverer vår stjernetilhørighet og reiser både bak og fremover i tid. Vi vil hente frem minner og forløse hjertets frekvens som hjelper oss å finne nøkkelen til vår kosmiske skaperkraft.

Det blir bygget opp en meget sterk energi. Det å kunne gå forbi illusjonene og egoet og gjennom hjertets stemme bli lydhøre for din egen sjele sang. Alt er ressonanse og det er på høy tid at vi nå bevisst kobler oss på vår eget overordnede selv.

I løpet av helgen blir det kanalisert beskjeder og guiding gjennom dype aktiveringsøvelser. Det handler om å forbinde seg med sin kosmiske historie og aktivering av DNA.

Om disse ordene treffer deg vil vi møtes denne kvelden. Det blir et tett nærvær, og dagene legger seg til rette ut i fra deg som deltaker i gruppen. Kun få plasser tilgjengelig.

Håper vi sees.

2700 kr ved innbetaling av hele summen innen 20.09.
3200 kr etter 20.09., der 500 kr betales i depositum ved påmelding.

Hilsen Lilli

cosmos

You are starborn and on the verge of surrender to your hearts desire. Seeking the truth and exploring the enormous possibillities of ascension. You may fly as the eagle through the corridore of time, and benefit from its vast potential. We look forward to meet you and dream journey with you. We are the Eagle Clan and the Golden ones.

Påmelding – Galactic homecoming
Helgekurs i Tromsø

Galactic Homecoming
Helgekurs i Tromsø

Dato: 28 og 29 Oktober – Lør/Søn.
Tid: 10-17:00 – Begge dagene

Adresse:
Håkøybotn Bygdelag
Straumsvegen,
9105 Kvaløya

Kontaktinfo medhjelper Katrine Haugan tlf. 90781429

Kart – Gule sider

Det vil bli servert kaffe og te.
Ta med egen mat.

Kursavgift: kr 3200,-

Lik dette:

Del dette:

Facebook

X