Bilde galleri
Lilli Bendriss | Dialog med Kosmos
Helgekurs - Dialog med Kosmos. Lilli Bendriss - kanalisering.
Kanalisering, Lilli Bendriss, kurs, bevissthet
16138
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16138,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dialog med Kosmos

KURS

Kursinformasjon

Utdrag fra Den Gode Fe:

Vi har gleden av å ønske klarsynt og medium Lilli Bendriss velkommen til oss lørdag 27 august og søndag 28.aug.

Lilli er kjent for de fleste fra TV programmet Åndenes Makt på TVNorge. Temaet denne helgen er å vekke vårt minne om hvor vi kommer fra. Vår stjernebevissthet har aldri forlatt oss. I liv etter liv har vi sett opp mot stjernene. Lengtet etter noe vi ikke helt har forstått i møte med de funklende lysene på den dypsorte nattehimmelen. Som hopiene så klart sier: Apene var kanskje den hvite manns stamfar, men våre forfedre kom fra stjernene. Det er en voldsom oppvåkning nå, og i den ligger paradigmeskiftet hvor vi begynner å forstå at vi er en liten brikke i et uendelig stort system. De som har vært med Lilli hele livet har forberedt henne på at det er nå det skjer. Tiden er inne for å huske og ønske velkommen oss selv fra vår fremtid. For star brødre og søstre – er oss selv. En uendelighet av avanserte sivilisasjoner har fulgt med oss på avstand og ventet på at vi bevissthetsmessig skulle klargjøres for å ta det neste skrittet i vår utvikling. Vår frie vilje ser ut til å ha forsinket prosessen, men alt er likevel akkurat som det skal være. I løpet av helgen blir det kanalisert beskjeder.

Lilli vil også dele mange historier med oss og guide oss gjennom dype aktiveringsøvelser. En sånn helg med denne tematikken kan ikke ha en dagsplan. Energien styrer hele tiden. En ting er sikkert- treffer disse ordene en nerve i deg, er det fordi du er klar til  å åpne livets bok og ta fatt på det neste kapittelet.

You are starborn and on the verge of surrender to your hearts desire. Seeking the truth and exploring the enormous possibillities of ascension. You may fly as the eagle through the corridore of time, and benefit from its vast potential. We look forward to meet you and dream journey with you. We are the Eagle Clan and the Golden ones.   

cosmos

Påmelding – Dialog med Kosmos

Dialog med Kosmos – Trondheim

Dato: 27 og 28 August 2016
Tid: Lørdag og Søndag kl. 10:00 – 18:00

Adresse:
Den Gode Fe
Søbstadveien 3
7088 Heimdal

Arrangør: Line tlf 94438382, Monica tlf 91897855

Pris: 3600,-
Depositum: 1600,-

 

Påmelding og videre info: Utgått kurs.

Lik dette:

Del dette:

Facebook

X